Králičí vývar

Suroviny:  kosti a odřezky z králíka  500 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)  1 cibule  4 bobkové listy  100 ml bílého vína  6 kuliček nového koření  12 kuliček celého pepře  sůl  olej  voda

Také vás může zajímat ...

Postup: Kosti nasekáme, zeleninu nakrájíme na kusy a prudce opečeme na oleji (cibuli neloupeme), zalijeme vínem a přidáme koření, zalijeme vodou, osolíme, přivedeme k varu, příkon tepla zmírníme na minimum a vývar „táhneme“ 3 hodiny.

.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...