Krémové fusilli s hráškem

Vyzkoušejte tyto výtečné těstoviny, ve kterých se snoubí sladkost hrášku a smetany.

Suroviny na 4 porce – 300 g fusill – 100 ml smetany ke šlehání – 80 g goudy – 1 cibule – 2 stroužky česneku – 1 hrnek mraženého hrášku – olej – sůl, pepř

Také vás může zajímat ...

Postup

1. Těstoviny uvařte al dente. Cibuli nakrájejte najemno.

2. V pánvi rozpalte dvě lžíce oleje a orestujte cibuli. Když začne zlátnout, přidejte hrášek. Podlijte asi 100 ml vody. Nechte odpařit a přilijte smetanu. Osolte, opepřete a prohřejte. Ochuťte prolisovaným česnekem.

3. Do pánve přidejte fusilli a na kostičky nakrájený sýr, a promíchejte.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje chvilka pohody

Moje chvilka pohody je týdeník určený čtenářkám „pohodářkám“, které berou život s nadhledem, shovívavostí, humorem i pochopením. Na své si přijdou všechny, které zajímají osudy jiných žen i známých osobností. Na nové číslo se můžete těšit každý čtvrtek.

Komentáře

...