Krémové rizoto se zeleninou

Krémové rizoto patří mezi skutečně vymazlené pokrmy. I my jsme si ho vyzkoušeli.

Postup: Osmahneme šalotku a rýži.Zalijeme jí vínem, přivedeme k varu. Přiléváme vývar. Rýže musí být ,,aldente“, tedy na skus. Pak stáhneme, vmícháme máslo a část parmezánu. Orestujeme zeleninu. Dáme vařit vodu s octem a solí. Vyklepneme do ní vejce opatrně.Dovaříme, dochutíme.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...