Krkovice v pivní marinádě

Suroviny:  4 plátky vepřové krkovice  400 g zelených fazolek  200 g anglické slaniny  sůl Na marinádu:  5 lžic olivového oleje  200 ml nealkoholického piva  2 lžíce citronové šťávy  1 lžička hořčice  4 stroužky česneku  1 lžička soli  1 lžíce čerstvého tymiánu  1 lžička oregana

Postup: Důkladně prošleháme všechny ingredience na marinádu a naložíme do ní krkovici.

Také vás může zajímat ...

Necháme alespoň hodinu uležet, nejlépe přes noc. Poté grilujeme 15 minut z obou stran.  Fazolkám odřízneme stopky a jednu až dvě minuty necháme přejít varem v osolené vodě. Vždy několik fazolek omotáme plátkem anglické slaniny do svazečku a pečeme pět minut na grilu.

.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...