Můj kousek štěstí

Křupaví ježci s klobásou

Dejte pozor, aby se okraje tence nařezané brambory v troubě nespálily. Podávejte se salátem a balkánským sýrem

Suroviny na 4 porce

4 velké brambory

1 ostrá dunajská klobása

1 lžíce majoránky

2 cibule

balkánský sýr

olej, pepř, sůl

Postup

1. Brambory omyjte a nakrojte do 2/3 na tenké plátky

2. Česnek rozmačkejte se solí, pepřem, dvěma lžícemi oleje a drcenou majoránkou. Cibuli oloupejte a nakrájejce na tenká kolečka. Stejně tak klobásu.

3. Mašlovačkou dobře vytřete olejovou marinádou lupínky brambor

4. Do každé mezery vložte kolečko cibule s kouskem klobásy.

5. Na závěr dejte péct na 40 minut při 170 C do trouby.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden