Kulajda podle Nadi Urbánkové

Suroviny:  hrst lišek a hříbků  1 cibule  2 lžíce sádla  4 lžíce hladké mouky  svazek kopru  špetka drceného kmínu  špetka pepře a soli  zakysaná smetana  ocet dle chuti

Také vás může zajímat ...

Postup: Do litru osolené vody dáme na kostky nakrájené brambory. Následuje koření, kmín a pepř. Brambory vaříme do poloměkka. Zatím si na sádle osmažíme nakrájenou cibulku a pokrájené houby. Vše zlehka orestujeme a podusíme.  Dále si uvaříme čtyři vejce natvrdo. Nakrájená vejce a houby dáme k uvařeným bramborám.

Nada Urbankova

Přidáme trochu kopru a povaříme. Nakonec za stálého míchání přidáme zakysanou smetanu, ve které si rozmícháme hladkou mouku. Deset minut povaříme a podáváme. Na stůl dáme i ocet pro dochucení..

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...