Kuře podle Evy Pilarové

Mezi jednoduché a rychlé recepty patří kuře. Kuřecí maso dělá Eva Pilarová velice ráda právě proto, že ho nemusíte připravovat celé hodiny.

Ingredience: kuřecí čtvrtky, sójová omáčka, sůl, česnek, plechovka sterilovaných žampionů

Postup: Kuřecí čtvrtky očistíme, omyjeme, osušíme, pak je jemně osolíme. Dáme je do malého pekáčku, pokapeme sójovou omáčkou a necháme chvíli odležet. Přidáme nakrájený česnek na plátky, zalijeme plechovkou sterilizovaných žampionů, mohou být krájené a klidně i malé hlavičky a dáme zapéct.

Nejdříve pečeme 20 minut zakryté pokličkou, pak odkryjeme a pečeme dozlatova.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...