Kuřecí bramboračka

Suroviny na 4 porce:

0,8 l kuřecího vývaru

4 velké brambory

Také vás může zajímat ...

1 plechovka krájených nebo drcených rajčat

1 plechovka červených fazolí

1 malá plechovka hrášku

3 nastrouhané mrkve

1 lžička sušené cibule

1 lžička drceného česneku

2 lžičky oregana

½ lžičky bazalky

sůl

čerstvé bylinky

Postup:

Všechny přísady přidáme do vývaru ve velkém hrnci a na mírném plameni necháme vařit minimálně hodinu a půl. Na talíři můžeme posypat strouhaným parmezánem. Podáváme s čerstvou ciabattou. Čím déle budete polévku vařit, tím víc se uvolní a promíchají chutě. V Itálii, odkud pochází, vaří tuto polévku třeba celý den a pochutnají si na ní k večeři.

.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj čas na kafíčko

Ve čtvrtek vycházející Můj čas na kafíčko odhaluje strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend. To vše a mnohem více najdete v časopise Můj čas na kafíčko.

Komentáře

...