Kuřecí řízek Cordon bleu

Suroviny na 4 porce:

4 kuřecí prsíčka

4 silnější plátky vepřové šunky

4 plátky ementálu

Také vás může zajímat ...

mouka

2 vejce

strouhanka

olej na smažení

sůl

Postup:

Maso rozkrojíme, naklepeme a osolíme. Pak každý řízek obložíme plátkem šunky a sýra, stočíme do rolády, protáhneme trojobalem a zvolna smažíme na oleji. Protože se dlouho propékají, vyplatí se je dokončit v troubě při 160 °C. Kvůli efektu tekoucího sýra pak na talíři každý rozkrojíme. Podáváme s vařenými brambory a okurkovým salátem.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj čas na kafíčko

Ve čtvrtek vycházející Můj čas na kafíčko odhaluje strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend. To vše a mnohem více najdete v časopise Můj čas na kafíčko.

Komentáře

...