Lahodná třešňová zmrzlina

A příjemně chladná a sladká tečka na závěr je takové malé finále s fanfárami. I když si na čerstvé třešně ještě musíme chviličku počkat, je dobré být připravený, až přijde jejich čas.

Také vás může zajímat ...

Ingredience: 800 ml smetany ke šlehání, 5 lžiček cukru, 1 lžička medu, 4 žloutky, celá skořice 5 až 8 cm S miska vypeckovaných třešní

Postup: V hrnci svaříme smetanu smíchanou s cukrem, medem a celou skořicí. Přidáme rozmíchané žloutky, vyjmeme skořici a hotovou směs přendáme do nádoby vhodné do mrazničky. Rozmixujeme s překrájenými třešněmi a dáme zamrazit, nejlépe přes noc.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...