Lahodné Bombardino

Suroviny:  500 ml vaječného koňaku  250 ml whiskey  200 ml mléka  250 ml smetany ke šlehání  kakao holandského typu

Postup: V hrnci svaříme vaječný koňak s whisky, nakonec vmícháme horké mléko a nápoj rozdělíme do silnostěnných sklenic. Ozdobíme pořádnou vrstvou dotuha ušlehané smetany. Zasypeme kakaem a podáváme..

Také vás může zajímat ...
Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...