Ledová káva s vůní kokosu

V horkých dnech je sklenice ledové kávy přesně to, co k pořádnému relaxu potřebujete. Tahle je navíc luxusní a bez laktózy.

Ingredience: 500 ml espressa, 500–750 ml kokosového mléka, 2–4 lžíce medu, 1 lžička vanilkového extraktu, pár zrnek soli

Postup: Den předem si připravte kávu. Polovinu rozlijte do tvořítka na ledové kostky a dejte zmrazit. Zbylou ještě horkou kávu promíchejte s kokosovým mlékem, medem, vanilkou a solí a dejte do ledničky.

Ráno rozdělte ledové kávové kostky do sklenic a případně je doplňte běžnými kostkami ledu. Dolijte vychlazenou ledovou kávou a případně ještě trochou mléka.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...