Londýnské řezy

Ingredience:

  • 300 g hladké mouky
  • 140 g másla
  • 70 g moučkového cukru
  • 3 žloutky
  • ½ Kypřicího prášku do pečiva Vitana
  • Rybízovou marmeládu na potření

Všechny suroviny propracujeme v pevné těsto, které rozválíme na plech v šířce asi 5 mm plátu. Potřeme rybízovou marmeládou a přelivem. Nakonec posypeme sekanými ořechy. Pečeme pozvolna při 180 stupních 15–20 minut. Ještě za tepla krájíme.

Také vás může zajímat ...

Přeliv:

  • 6 bílků
  • 200 g cukru krupice
  • 120 g nahrubo sekaných vlašských ořechů
  • 1 Vanilkový cukr Vitana

Z bílků a cukrů ušleháme sníh a lehce přimícháme ořechy.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje chvilka pohody

Moje chvilka pohody je týdeník určený čtenářkám „pohodářkám“, které berou život s nadhledem, shovívavostí, humorem i pochopením. Na své si přijdou všechny, které zajímají osudy jiných žen i známých osobností. Na nové číslo se můžete těšit každý čtvrtek.

Komentáře

...