Losos v papilotě se zeleninou

Suroviny:  400 g lososa s kůží  1 lilek  6 cherry rajčat  1 snítka rozmarýnu  půl limetky  1 kávová lžíce hrubozrnné hořčice  olivový olej  sůl, pepř  špetka chilli  polníček

Postup: Lososa omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, pokapeme limetkovou šťávou a potřeme trochou oleje, který jsme smíchali s hořčicí a špetkou chilli.

Také vás může zajímat ...

Necháme marinovat 1 hodinu. Lilek nakrájíme na malé kostičky, rajčata přepůlíme. Doprostřed většího kusu pečicího papíru dáme lilek, rajčata, snítku rozmarýnu, lehce osolíme a opepříme. Na zeleninu položíme lososa kůží dolů.

Z pečicího papíru uděláme balíček, který důkladně utěsníme. Losos v papilotě se zeleninou se peče v troubě při teplotě 200 °C asi 20 minut. Podávat ho můžeme s čerstvým a dobře omytým polníčkem..

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...