Moje sladké tajemství

Losos v papilotě se zeleninou

Suroviny:  400 g lososa s kůží  1 lilek  6 cherry rajčat  1 snítka rozmarýnu  půl limetky  1 kávová lžíce hrubozrnné hořčice  olivový olej  sůl, pepř  špetka chilli  polníček

Postup: Lososa omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, pokapeme limetkovou šťávou a potřeme trochou oleje, který jsme smíchali s hořčicí a špetkou chilli.

Necháme marinovat 1 hodinu. Lilek nakrájíme na malé kostičky, rajčata přepůlíme. Doprostřed většího kusu pečicího papíru dáme lilek, rajčata, snítku rozmarýnu, lehce osolíme a opepříme. Na zeleninu položíme lososa kůží dolů.

Z pečicího papíru uděláme balíček, který důkladně utěsníme. Losos v papilotě se zeleninou se peče v troubě při teplotě 200 °C asi 20 minut. Podávat ho můžeme s čerstvým a dobře omytým polníčkem..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden