Moje chvilka pohody

Lososí podkovy

Lososí podkovy

Grilovaný losos s česnekem a limetkovou šťávou je klasika, která nikdy neomrzí.

Suroviny na 4 porce - 4 podkovy z lososa - 80 g másla - 1 lžíce olivového oleje - 1 limetka - sůl, pepř - 1 lžička koření na ryby - 4 stroužky česneku

Postup

1. Z utřeného česneku, limetkové šťávy, olivového oleje, koření na ryby a špetky soli a pepře připravte marinádu, kterou potřete rybu a nechte 15 minut odležet.

2. Pak podkovy ogrilujte dozlatova na rozpáleném grilu. Přitom je potírejte rozpuštěným máslem.

3. Grilované podkovy podávejte se zeleninovou oblohou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden