Maďarský rybí paprikáš

Skvělé kotlíkové jídlo, které můžete připravit i na chalupě.

Potřebujete:

800 g filetů ze sladkovodní ryby, 3 rajčata, 1 žlutou a 1 červenou papriku, 2 cibule, 100 ml smetany 33%, 100 g kvalitní anglické slaniny, 1 lžíci sádla, 2 lžičky kvalitní mleté sladké papriky, ½ lžičky kvalitní mleté pálivé papriky, sůl

Také vás může zajímat ...

Postup:

  1. Rajčata spařte, oloupejte a nakrájejte na čtvrtky.
  2. Rybu nakrájejte na kusy velikosti sousta. Slaninu nakrájejte na kostičky a na troše sádla v kastrolu osmahněte dozlatova. Přidejte nakrájenou cibuli a nechte zesklovatět. Poté do hrnce vhoďte na proužky nakrájenou papriku, rybu a mletou papriku.
  3. Směs osolte, hrnec zakryjte a paprikáš vařte na malém plameni asi deset minut. Chvíli před koncem vaření přidejte smetanu. Podávejte s těstovinami nebo pečivem.
Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj kousek štěstí

Každé pondělí se můžete potěšit novým vydáním časopisu MŮJ KOUSEK ŠTĚSTÍ. Najdete v něm aktuální zprávy ze společnosti, přitažlivé příběhy známých českých osobností, dechberoucí zážitky ze života čtenářů, spousty výherních křížovek a samozřejmě nechybí ani různé rady pro zdraví, krásu, zajímavé recepty a tipy pro volný čas.

Komentáře

...