Mandlové hříbky

Suroviny:  200 g mandlí se slupkou  200 g moučkového cukru  1 bílek  1 lžíce holandského kakaa Postup:  Mandle přelijeme vroucí vodou a necháme stát. Pak je spařené oloupeme a osušíme v utěrce. Najemno nameleme a smícháme s moučkovým cukrem a bílkem.

Také vás může zajímat ...

Vypracujeme lehce lepivé, ale tvarovatelné těsto (bude-li nutné dosypávat suroviny, myslete na to, že mandlí a cukru by měl zůstat stejný poměr). Těsto rozdělíme na poloviny, do jedné přimícháme kakao. Tvarujeme bílé a hnědé kuličky, vytvarujeme nožičku a klobouk a slepujeme je.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...