Máslová vánočka sypaná mandlemi

Také vás může zajímat ...

Vypracujeme tuhé těsto a do něho přidáme rozinky a mandle. Necháme dostatečně kynout. Pozor, kyne pomalu!  Pak upleteme vánočku a opět necháme chvíli kynout. Potom potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme mandlemi.

Pečeme asi hodinu. Po půl hodině pečení vánočku s plechem obrátíme. Samozřejmostí jsou špejle zapíchané do jejího středu. Jakmile začne červenat, tak dáme papír také nahoru přes vánočku, ať se nepřipálí.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...