Medová bábovka k odpolední kávě

Troubu předehřejeme na 180 °C.

Do mísy vsypeme 260 g polohrubé a hladké mouky v poměru 1 : 1.

Také vás může zajímat ...

Přidáme 150 g cukru krupice a 1 sáček kypřícího prášku. V jiné míse dobře promícháme 125 ml medu, 155 g rozehřátého másla, 3 ideálně domácí vejce a 180 g smetany.

Pak obě směsi smícháme a přendáme do vymazané a hrubou moukou vysypané bábovkové formy (o průměru cca 25 cm) a pečeme asi 30 minut..

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...