Moje sladké tajemství

Medovo-hořčičná marináda na kuře i lososa

Suroviny:  půl šálku tekutého medu a hořčice  kávovou lžičku sušené bazalky, sladké mleté papriky a najemno nasekané petrželky  sůl a pepř

Postup: Všechny ingredience pořádně promícháme, dáme do vakuově uzavíratelného sáčku a do něj vložíme naporcované kuře nebo lososa tak, aby bylo maso obalené marinádou ze všech stran.

Necháme v chladu odležet přes noc. Před umístěním na gril pak marinádu rukou jemně setřeme, aby zbytečně nekapala do grilu a nepřipalovala se. Na škodu není ani maso naložené v této marinádě připravovat na speciálním hliníkovém grilovacím tácku.

Tato sladká marináda s pikantním tónem se nejlépe hodí na drůbeží maso nebo ryby. Důležité je naložit do ní maso dostatečně dopředu, nejméně 4 hodiny, ideálně přes noc..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden