Mexický klobáskový guláš

Suroviny:  2 pikantní klobásy (čabajku)  1 větší cibuli  1 plechovku červených fazolí ve slaném nálevu  1 plechovku fazolí v rajčatové omáčce  1 chilli papričku  200 ml hovězího vývaru  2 malé bochníky chleba (nemusí být)  1 lžíce rostlinného oleje  1 lžíce červené papriky  sůl, pepř a koriandr

Postup: Cibuli nakrájíme najemno, klobásu na kolečka. V hrnci rozpálíme olej, vložíme na něj cibuli a chvíli opékáme, dokud cibulka nechytne zlatavou barvu. Pak přihodíme klobásu a společně opékáme asi 3 minuty. Když klobása pustí trochu tuku, vsypeme červenou papriku, přidáme nasekanou chilli papričku a obsah obou plechovek s fazolemi.

Také vás může zajímat ...

Počkáme, dokud směs nezačne probublávat, pak vlijeme vývar a za občasného míchání vaříme asi 10 minut. Guláš se trochu zredukuje a zhoustne. Nakonec osolíme a opepříme podle chuti a vsypeme hrst koriandru.

Podáváme ve vydlabaném chlebovém bochníku posypané koriandrem, chilli papričkou.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...