Mini burgery

Na dvě porce si připravíme 200 g mletého hovězího masa, které opepříme a propracujeme. Vytvoříme z něj placky silné asi 1,5 cm a v lednici je necháme 30 minut ztuhnout. Masové placičky vložíme na rozpálený gril nebo pánev a pečeme z každé strany zhruba 3 až 4 minuty.

Také vás může zajímat ...

Maso necháme přibližně 5 minut odpočinout a poté ho z obou stran osolíme. Housky rozpůlíme a z obou stran opečeme na grilu. Spodní díly potřeme tatarskou omáčkou (po jedné lžičce) a naaranžujte salát a rajčata.

Namažeme druhou lžičkou tatarské omáčky, vložíme ogrilovanou masovou placičku a kolečko cibule a přiklopíme horní polovinou housky.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...