Mirabelková se skořicí

Suroviny:  1 kg mirabelek  1 celá skořice  1 vanilkový cukr  500 g želírovacího cukru

Postup: Mirabelky omyjeme, necháme okapat, zbavíme stopek, pecek a rozkrájíme na menší kousky. Ovoce rozmixujeme, zvážíme a přidáme skořici, vanilkový a želírovací cukr. Směs vaříme za stálého míchání a sbírání pěny pět minut, dokud nezačne rosolovatět. Vyndáme skořici a horkou marmeládu přelijeme do vypařených, čistých a suchých sklenic.

Sklenice uzavřeme a obrátíme dnem vzhůru.

.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...