Moravský flamendr

Znáte pokrm moravský flamendr? Mnoho lidí neví, že něco takového vůbec existuje. Zkuste ho připravit, zvládnete to raz dva.

Ingredience: 900 g vepřové panenky, 200 g rostlinného oleje, 1 cibule, vegeta, 1 lžíce worcesterské omáčky, 2 lžíce kečupu, 10 ks feferonek, 1 lžíce hladké mouky, křen, sůl, pepř

Postup: Maso nakrájejte na velmi tenké nudličky, posypejte moukou a vegetou nebo přilijte zeleninový vývar, všechno dobře promíchejte, mírně osolte a na rozpáleném oleji zprudka opečte.

Přidejte nasekané feferonky, na plátky nakrájenou cibuli, kečup, worchesterskou omáčku a krátce poduste. To je všechno.

Dejte na talíř a nezapomeňte tuhle výbornou směs posypat strouhaným křenem. Pokud chcete rychlou, chutnou a vydatnou večeři, flamendr je tou správnou volbou.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

reklama