Námořnické rizoto – paella

Suroviny na 4 porce:

300 g rýže

200 g olihní

200 g mušlí

Také vás může zajímat ...

200 g krevet

1 dl olivového oleje

1 cibule

3 stroužky česneku

40 g másla

200 g rajčat

1,5 dl bílého vína

sůl

pepř

petrželka

Postup:

Na oleji do zlatova osmažíme drobně nakrájená cibule, přidáme na kostičky nakrájený česnek, na proužky nakrájené očištěné olihně, očištěné mušle a krevety. Vše osmažíme, k tomu přidáme oloupaná nakrájená rajčata. Zvlášť ve vodě uvaříme do poloměkka rýži, scezenou a osolenou ji přidáme k ostatním surovinám, zalijeme vínem a dusíme. V případě potřeby trochu podlijeme.

Hotové osolíme, opepříme a přidáme nasekanou petrželku..

Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj čas na kafíčko

Ve čtvrtek vycházející Můj čas na kafíčko odhaluje strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend. To vše a mnohem více najdete v časopise Můj čas na kafíčko.

Komentáře

...