Moje sladké tajemství

Nemoc nebude mít šanci

Včelaři vědí, že med funguje jako úžasná prevence. Pravidelně ho proto užívají, i když zrovna nejsou nemocní. Někteří z nich si medem dokonce sladí nejen čaj, ale i kávu. A protože mají s užívání medu dlouholeté zkušennosti, svým zákazníkům doporučují, aby s pravidelnou konzumací medu začali už od září.

A je téměř jedno, jestli si ho budou dávat do čaje nebo na chleba. V každém případě tím zaženou nastupující nemoc. Někteří dokonce doporučují užívat kvůli dezinfekci organismu každý den jednu kávovou lžičku medu rozmíchanou ve malé štamprličce domácí slivovice.

A jak poznáte kvalitní med? Bohužel, v poslední době je kvalita nabízených medů v obchodech často žalostná. I proto je lepší, pokud se při nákupu medu raději obrátíte na na zkušeného včelaře nebo včelařskou prodejnu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden