Netradiční hovězí polévka

Do polévky můžete samozřejmě přidat nudle. Naložte je do horkého vývaru, počkejte, až změknou, a servírujte.

Ingredience: silný hovězí vývar, 500 ml bílého vína, 4 krajíce chleba, 40 g másla, 1 lžička mleté skořice, 100 ml tučné smetany, 100 g parmazánu

Postup: Ve velkém hrnci smíchejte víno a vývar, přiveďte k varu a nechte 1 minutu vařit. Stáhněte z plotny.

Na másle dozlatova osmahněte z obou stran krajíčky chleba a pak je posypejte skořicí. Do každé misky vložte jednu topinku. Do polévky přidejte smetanu a opatrně zahřívejte, aby se smetana prohřála.

Přimíchejte parmazán. Polévkou přelijte chléb a posypejte strouhaným parmazánem.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...