Oblíbené náplně makaronek

Tato proslulá francouzská cukrovinka rozhodně není jednoduchá na přípravu. My vás ji ale s chutí naučíme, chce to je cvik.

Malinový krém

Ingredience: 125 g malinového pyré, neslazeného, 150 g bílé čokolády
Postup: Svařte mražené maliny se lžičkou cukru a ještě teplé propasírujte. Pyré pak nechte ještě povařit, aby se zbavilo přebytečné vody a zhoustlo.

Do něho pak vmíchejte bílou čokoládu a nechte rozpustit. Pak vymíchejte do hladké emulze. Dejte do lednice.

Čokoládový krém

Ingredience: 100 g hořké čokolády, 100 ml smetany ke šlehání
Postup: Ohřejte smetanu (nesmí se však začít vařit) a v ní rozpusťte čokoládu. Metlou míchejte, abyste dostali krémovou konzistenci.

Pistáciový krém

Ingredience: 300 g bílé čokolády, 300 g smetany ke šlehání, 50 g pistáciové pasty (rozmixujte 50 g mandlového sirupu a 100 g loupaných pistácií)
Postup: Prohřejte smetanu s pistáciovým krémem, směs přimíchejte k nasekané čokoládě.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...