Omamně voňavý hruškový med

Jednu konzervu krájeného ananasu i se šťávou rozmixujeme nahrubo. V hrnci smícháme ananas s 2, 7 kg hrušek, 2,2 kg cukru krupice a lžící citronové šťávy. Vaříme, až budou hrušky měkké a směs zhoustne, trvá to 30–45 minut podle druhu hrušek.

Také vás může zajímat ...

Horké plníme do sklenic a uzavřeme. Podáváme s čajem a opečeným toustem s čerstvým smetanovým sýrem..

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...