Omeleta podle Daniely Kolářové

Suroviny:  3 vejce  4 žampiony  kousek másla  sůl a pepř  1 hrst hladkolisté petržele  olej

Postup: Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky a krátce je orestujeme dozlatova v pánvi na kousku rozehřátého másla. Osolíme, opepříme, přimícháme k nim nasekanou petrželku a dáme je stranou.

Do misky vyklepneme vejce, osolíme je, opepříme a vyšleháme. Na pánvi rozehřejeme lžíci oleje a kousek másla. Když začne máslo pěnit, nalijeme do pánve rozšlehaná vejce.

Vidličkou začneme míchat omeletu ode dna a pánví neustále potřásáme. Po 20 vteřinách, když začnou vejce tuhnout, ale na povrchu jsou ještě řídká, je přestaneme míchat.

Posypeme je připravenými žampiony a vidličkou přehneme jeden okraj omelety do středu. pak omeletu zabalíme, vyklopíme na talíř a ihned podáváme

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...