Moje šťastná hvězda

Parmezánové sušenky s hořčicí

Ingredience: 140 g hladké mouky, 120 g másla změklého, 2 žloutky, 60 g strouhaného parmezánu, 2 lžíce dijonské hořčice Maille

Postup: Troubu předehřejte na 200 °C, horkovzdušnou na 180 °C. Plech vyložte pečicím papírem.
Mouku prosijte do mísy, přidejte ostatní přísady a vařečkou utřete vláčné těsto. Na mírně pomoučené ploše je válečkem tence vyválejte a tvořítkem vykrajujte sušenky. Naklaďte je na plech, vložte do trouby a pečte, až sušenky zrůžoví – trvá to okolo 12 až 15 minut.
Po upečení je nechte nejdřív chvíli na plechu a pak samotné vychladnout, nejlépe na mřížce, a do druhého dne je uchovejte mezi vrstvami kuchyňského papíru.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden