Pasta z cizrny

Skvělé pohoštění, které se svojí přípravou i chutí velmi podobá humusu, ale je o trochu zajímavější.

Ingredience

400g konzervované cizrny, 4 stroužky česneku, 2 lžíce majonézy, 1 lžička olivového oleje, 1 lžička citronové šťávy, mořská sůl, čerstvě namletý černý pepř

Postup

Také vás může zajímat ...

Cizrnu slijeme a necháme okapat. Poté ji dáme do misky, přidáme česnek, citronovou šťávu, majonézu, olej a tyčovým mixerem rozmixujeme. Pastu osolíme, opepříme a můžeme přidat ještě trošku olivového oleje, pokud se nám textura příliš nezamlouvá. Vynikající je s osmahnutou bagetkou.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...