Paštika z kachních jater podle Oldřicha Navrátila

Suroviny:  100 g másla  sůl a pepř  1 cibule  3 stroužky česneku  500 g kachních jater  150 ml kvalitního červeného vína  hrst čerstvého tymiánu  hrst sušených brusinek  hrst špalíčků mandlí  tousty k podávání

Postup:

V hrnci rozpustíme máslo, přidáme cibuli, kterou orestujeme, a rozmačkaný česnek. Vložíme játra, která též lehce orestujeme a zalijeme je červeným vínem, které necháme téměř vypařit. Hotovou směs dáme do nádoby, přidáme tymián, osolíme, opepříme a vše rozmixujeme tyčovým mixérem. Nakonec přisypeme sušené brusinky a mandle.

Hotovou paštiku přendáme do misky, uhladíme a dáme na 3 hodiny do lednice.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...