Paštika z uzené makrely

Suroviny:  200 g uzené makrely bez kostí  1 malá chilli paprička  1 stroužek česneku  3 lžíce koriandru  150 g zakysané smetany  1 malá červené cibule  2 lžíce šťávy z limetky  sůl a pepř Postup:  Rybu zbavíme kůže a maso rukama rozdrobíme na kousky, kosti odstraníme.

Také vás může zajímat ...

Rybu vložíme do misky. Chilli papričku zbavíme semen a nasekáme nadrobno a přidáme k rybě. Česnek prolisujeme do misky a přidáme i nasekaný koriandr a zakysanou smetanu. Vidličkou promícháme dohladka.  Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno a společně s limetkovou šťávou přidáme k masové směsi.

Osolíme, opepříme a promícháme. Vložíme do lednice na minimálně dvě hodiny (paštika ztuhne a nebude tak měkká).

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...