Moje sladké tajemství

Paštika z uzené makrely

Suroviny:  200 g uzené makrely bez kostí  1 malá chilli paprička  1 stroužek česneku  3 lžíce koriandru  150 g zakysané smetany  1 malá červené cibule  2 lžíce šťávy z limetky  sůl a pepř Postup:  Rybu zbavíme kůže a maso rukama rozdrobíme na kousky, kosti odstraníme.

Rybu vložíme do misky. Chilli papričku zbavíme semen a nasekáme nadrobno a přidáme k rybě. Česnek prolisujeme do misky a přidáme i nasekaný koriandr a zakysanou smetanu. Vidličkou promícháme dohladka.  Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno a společně s limetkovou šťávou přidáme k masové směsi.

Osolíme, opepříme a promícháme. Vložíme do lednice na minimálně dvě hodiny (paštika ztuhne a nebude tak měkká).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden