Pečená pražma na rajčatech

Suroviny na 4 porce:

2 pražmy po 1 kg (nebo parmice či mořský vlk)

Také vás může zajímat ...

500 g cherry rajčat

2 lžíce olivového oleje

2 snítky bazalky

1 citron

2 stroužky česneku

Postup:

Ryby očistíme a osušíme, břicho naplníme najemno nasekaným česnekem s bazalkou. Do zapékací mísy nalijeme olej, vložíme ryby, které obložíme rajčaty. Ryby pokryjeme plátky citronu. Zakryjeme mísu a vše pečeme asi 10 minut v troubě předehřáté na 180 °C. Pak kryt sejmeme a maso dalších 10 minut dopékáme. Na talíři přelijeme výpečkem.

Podáváme s bramborovým pyré, brambory či pečivem.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj čas na kafíčko

Ve čtvrtek vycházející Můj čas na kafíčko odhaluje strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend. To vše a mnohem více najdete v časopise Můj čas na kafíčko.

Komentáře

...