Pečená rajčátka s parmazánem

Pečená rajčata s parmezánem jsou vhodná jako příloha k rybě, masu nebo jako lehká večeře. Připravíme si 300 g rajčat, které nakrájíme na poloviny. Plech vyložíme pečicím papírem a potřeme ho olivovým olejem.

Rajčata na něj vyskládáme řeznou stranou nahoru. Dále je osolíme, opepříme a posypeme vrstvou parmezánu. Přidáme 6 lístků tymiánu a nadrobno nasekanou hrst čerstvé bazalky. Rajčata pokapeme olivovým olejem a upečeme v troubě při teplotě 200 °C asi 15 minut.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...