Pečená treska s bylinkami

Pečená treska na másle, rajčatech a italských bylinkách je zdravé a lehké jídlo.

Suroviny na 4 porce – 600 g filé z tresky – 2 lžíce citronové šťávy – 4 stroužky česneku – 3 lžíce másla – 1 cibule – 1 konzerva loupaných rajčat – 2 lžíce sekaných bylinek (např. bazalka, tymián) – sůl

Také vás může zajímat ...

Postup

1. Filé zakápněte citronem a nechte 15 minut odležet.

2. Na másle osmahněte pokrájenou cibuli a po chvíli i pokrájený česnek. Přidejte rajčata, promíchejte a odstavte. Vmíchejte bylinky a osolte.

3. Filé vložte do zapékací mísy a zalijte omáčkou. Pečte při 180 ºC asi 30 minut.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje chvilka pohody

Moje chvilka pohody je týdeník určený čtenářkám „pohodářkám“, které berou život s nadhledem, shovívavostí, humorem i pochopením. Na své si přijdou všechny, které zajímají osudy jiných žen i známých osobností. Na nové číslo se můžete těšit každý čtvrtek.

Komentáře

...