Pečené brambory po tyrolsku

Tyrolské brambory nejsou jen doménou našich jižních sousedů – Rakušanů. Je to rychlý, snadný, a navíc ještě nápaditý oběd, se kterým jistě uspějete u dětí i dospělých.

Ingredience

10 plátků uzeného masa, 20 menších podlouhlých brambor, 150 g tvrdého sýra, olivový olej, plátky papriky nebo chilli, sůl, pepř, lžička kmínu

Postup

Také vás může zajímat ...

Uvařte brambory ve slupce a nechte je mírně ochladnout. Pak je rozpulte a dejte do nich kousek sýra. Půlky opět spojte a obalte uzeným. Spojené brambory vyskládejte do zapékací nádoby, lehce je posolte a zakápněte olivovým olejem.Nakonec dejte asi na 10 minut zapéct, ochuťte podle potřeby a máte oběd hotový.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...