Pečené vločky s borůvkami a citronem

Suroviny:

  • 40 g ovesných vloček
  • 175 g bílého jogurtu
  • 1 lžička vanilkového extraktu
  • ¾ lžičky agávového sirupu
  • šťáva a kůra z ½ citronu
  • vejce
  • 50 g borůvek (klidně mražené)

Postup:

Troubu předehřejte na 180 °C. Všechny ingredience kromě čtvrtiny borůvek smícháme v misce, až se vše dobře spojí.

Nalijeme do malé zapékací formy a posypeme zbylými borůvkami. Formu postavíme na pečicí plech, abyste si neušpinili celou troubu, pokud by pokrm přetekl, a pečeme 35–40 minut. Vyjmeme a podáváme ještě teplé.

  • 1 porce
  • snadné
  • do 45 min

TIP:

Perfektní teplá a sytá snídaně, která v podstatě nevyžaduje vaší pozornost. Dáme vločky do trouby a vrátíte se ještě na chvíli do vyhřáté postele. Místo borůvek můžeme použít i jiné bobulovité ovoce.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

reklama