Pečený květák jako skvělá příloha

Suroviny:  1 hlávka květáku  1 velká cibule  6 stroužků česneku  4 lžíce olivového oleje  sůl  ½ lžičky kmínu, kurkumy, uzené papriky  1 citron  petržel Postup:  Květák rozebereme na růžičky a smícháme s olivovým olejem a kořením.

Také vás může zajímat ...

Dáme na plech a přidáme cibuli a česnek. Zakapeme marinádou.  Předehřejeme troubu na 200˚C. Pečeme 25 minut. Pokapeme citronovou šťávou a přidáme petržel..

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...