Pestrobarevný fazolkový salát

Suroviny:

  • 160 g zelených fazolek
  • 1 cibule
  • 1x 400 g plechovka bílých fazolí
  • 1x 400 g plechovka červených fazolí
  • 400 g cherry rajčat
  • 2 balení tuňáka v olivovém oleji
  • 1 větší hrst zelených oliv
  • 1 sáček rukoly
  • 2 lžíce hrubozrnné hořčice, medu, olivového oleje
  • 1 citron, vejce
  • sůl a pepř

Postup:

Fazolky dáme na dvě až tři minuty do hrnce s vroucí vodou, pak je zchladíme pod proudem tekoucí vody.

Také vás může zajímat ...

Vejce uvaříme natrvdo. Nasekanou cibuli dáme do sítka a chvíli proplachujeme pod tekoucí vodou, ztratí tak na síle.  Pak dáme fazolky, cibuli, oboje okapané fazole, cherry rajčátka, okapaného a na kousky rozděleného tuňáka, olivy a rukolu do mísy a promícháme.

Smícháme hořčici, med, jemně nastrouhanou kůru i šťávu z jednoho citronu a nakonec do zálivky vmícháme olivový olej, osolíme, opepříme. Uvařené vejce přidáme do salátu na čtvrtky nakrájené a zálivkou přelijeme salát.

.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...