Pikantní buřt guláš

Asi 15 minut před dovařením přidejte do jídla na kousky nakrájená rajčata.

Suroviny na 4 porce:

400 g brambor

300 g uzeniny

Také vás může zajímat ...

1 cibuli

1 lžíci sladké papriky

1 červenou kapii

1 l vývaru

½ lžičky kmínu

1 chilli papričku

1 lžíci sádla

sůl, pepř

Postup:

  1. Cibuli nakrájíme na kolečka. V hrnci rozpálíme sádlo a cibuli na něm osmažíme. Pak vše zasypeme paprikou, promícháme a zalejeme vývarem. Přidáme kmín a osolíme.
  2. Základ na guláš přivedeme k varu. Pak do něho přidáme oloupané, na kostičky nakrájené brambory.
  3. Vaříme je asi 10 minut a poté přidáme na kolečka nakrájenou uzeninu, na proužky nakrájenou kapii a nadrobno nasekanou chilli papričku.
  4. Vaříme ještě 10 až 15 minut. Hotový pokrm podáváme s chlebem.
Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj kousek štěstí

Každé pondělí se můžete potěšit novým vydáním časopisu MŮJ KOUSEK ŠTĚSTÍ. Najdete v něm aktuální zprávy ze společnosti, přitažlivé příběhy známých českých osobností, dechberoucí zážitky ze života čtenářů, spousty výherních křížovek a samozřejmě nechybí ani různé rady pro zdraví, krásu, zajímavé recepty a tipy pro volný čas.

Komentáře

...