Moje sladké tajemství

Pikantní rizoto s klobásou

Suroviny:


  • 300 g rýže

  • 200 g chorizo (španělská klobása)

  • 200 g cherry rajčat

  • 2 polévkové lžíce olivového oleje

  • 1 cibule

  • 2 stroužky česneku

  • čerstvé bylinky

  • 1 l vývaru

  • sůl a pepř


Postup:

Na pánvi rozehřejeme olej a opečeme na něm nakrájenou cibuli. Po chvíli přidáme nakrájenou klobásu a prolisované stroužky česneku. Vše společně opékáme asi 5 minut. Přisypeme propláchnutou rýži a nalijeme tolik vývaru, aby byla všechna zrnka ponořená. Vaříme, dokud rýže není téměř měkká.

Podle potřeby doléváme vývar a chvíli před dohotovením vmícháme rajčata. Hotové podáváme s parmazánem a bylinkami..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden