Piškotová roláda s kokosem

Chcete si na závěr oběda dopřát sladkou tečku? Tato roláda uspokojí chuťové pohárky všech.

Suroviny

Na těsto – 6 vajec – 160 g krupicového cukru – 80 g hladké mouky – pečicí papír

Také vás může zajímat ...

Na náplň – 250 g nastrouhaného tvrdého tvarohu – 250 g mascarpone – 2 lžíce strouhaného kokosu – 50 g moučkového cukru

Postup

1. Bílky s cukrem vyšlehejte do tuhého sněhu. Pak do něj opatrně vmíchejte rozšlehané žloutky a mouku. Těsto rozprostřete na plech vyložený pečicím papírem a pečte při 180 ºC dorůžova. Pak jej srolujte a nechte vychladnout.

2. Strouhaný tvaroh, kokos, mascarpone a cukr prošlehejte.

3. Na korpus naneste ¾ krému a zaviňte. Zbytkem krému potřete roládu a dejte vychladit do lednice.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje chvilka pohody

Moje chvilka pohody je týdeník určený čtenářkám „pohodářkám“, které berou život s nadhledem, shovívavostí, humorem i pochopením. Na své si přijdou všechny, které zajímají osudy jiných žen i známých osobností. Na nové číslo se můžete těšit každý čtvrtek.

Komentáře

...