Moje sladké tajemství

Pistáciová lahůdka

Suroviny:  375 g mascarpone  4 vejce  ½ lžičky mátové esence  1 lžička strouhané kůry z citronu  90 g cukru krupice  200 g pistácií nesolených

Postup:  Mascarpone prošleháme se žloutky, mátovou esencí a citronovou kůrou.

Bílky vyšleháme dotuha, přisypeme cukr a prošleháme. Vyšlehané bílky vmícháme do mascarpone. Směs přesuneme do zmrzlinovače a necháme vymíchat.  Nemáte-li zmrzlinovač, dáme směs do plastové krabičky a vložíme ji do mrazáku.

Každou půlhodinku směs promícháme tak, abychom rozbili zmrzlé krystalky. Nakonec vmícháme pistácie a necháme zcela ztuhnout.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden