Plněná grilovaná makrela

Suroviny:  4 makrely (každá cca 350 g)  2 stroužky česneku  1 snítka tymiánu a meduňky  1 čajová lžička mořské soli  černý pepř  olivový olej

Postup:  Makrely omyjeme pod tekoucí studenou vodou. Vysušíme papírovým ubrouskem a prokrojíme.

Také vás může zajímat ...

Oloupeme česnek a do každé makrely vložíme jednu polovinu stroužku česneku, dva lístky tymiánu a čtyři až šest lístků meduňky. Okořeníme vnitřek makrel mořskou solí a čerstvě umletým pepřem.  Grilování si usnadníme použitím grilovacích kleští na ryby.

Než ryby vložíme dovnitř, potřeme kleště olivovým olejem. Makrely jsou hotovy zhruba po patnácti minutách na grilu (pravidelně obracíme). Jako přílohu doporučujeme v alobalu pečené brambory s tzatziki, čerstvý farmářský chléb a olivy.

.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...