Plněné luxusní hermelíny

Snad každý zná ten pocit, když ho honí mlsná. Takto připravený sýr podle Jany Bouškové je přesně ono.

Ingredience: 3 hermelíny, hrst vlašských ořechů, 1 až 2 stroužky česneku, 30 g másla, sůl, pepř

Také vás může zajímat ...

Postup: Hermelíny podélně rozkrojíme a vnitřky vydlabeme lžičkou. Vybraný střed sýra dáme do misky a promícháme se solí, pepřem, máslem, česnekem a ořechy. Směsí naplníme hermelíny a poloviny k sobě přiklopíme. Zabalíme je do alobalu a necháme alespoň jeden den uležet.

Před podáváním je můžeme ale i ogrilovat. V tom případě je necháme v alobalu a dáme na rozpálený gril nebo pánev. Dochuttit je můžeme různými omáčkami či čatní.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...