Moje šťastná hvězda

Plněné luxusní hermelíny

Snad každý zná ten pocit, když ho honí mlsná. Takto připravený sýr podle Jany Bouškové je přesně ono.

Ingredience: 3 hermelíny, hrst vlašských ořechů, 1 až 2 stroužky česneku, 30 g másla, sůl, pepř

Postup:  Hermelíny podélně rozkrojíme a vnitřky vydlabeme lžičkou. Vybraný střed sýra dáme do misky a promícháme se solí, pepřem, máslem, česnekem a ořechy. Směsí naplníme hermelíny a poloviny k sobě přiklopíme. Zabalíme je do alobalu a necháme alespoň jeden den uležet.

Před podáváním je můžeme ale i ogrilovat. V tom případě je necháme v alobalu a dáme na rozpálený gril nebo pánev. Dochuttit je můžeme různými omáčkami či čatní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden