Poctivá cibulová polévka

V hrnci rozehřejme 3 lžíce olivového oleje a na mírném ohni na něm dozlatova opečeme 600 g nakrájené cibule na kolečka. Přidáme 6 kuliček nového koření a 4 bobkové listy, zalijeme 200 ml bílého vína a zprudka asi 5 minut vaříme.

Poté přidáme 1,2 l zeleninového vývaru, osolíme, opepříme a 15 minut povaříme. Mezitím rozehřejeme gril v troubě. Jednu bagetu nakrájíme na šikmá kolečka, pokapeme olivovým olejem a opečeme je pod grilem.

Potom na bagetu nakrájíme 120 g hermelínu na plátky a vrátíme ještě na chvíli do trouby. Jakmile se sýr rozteče, máme hotovo. Do polévky rozkvedláme 4 žloutky, zjemníme ji trochou másla a podáváme se sýrovými toustíky.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...