Poctivé pivní škvarky

Pivem provoněný recept na léto, který je skvělou pochoutkou pro mnoho příležitostí.

Také vás může zajímat ...

Ingredience: 1 kg krkovice nebo libového bůčku, 500 g syrového sádla, 2 cibule, 3 stroužky česneku, 1 lžíce sádla, 10 kuliček černého pepře, 2 kuličky nového koření, 1/2 lžičky drceného kmínu, 1 bobkový list, 300 ml piva, ideálně Krušovice Královská 12°, 100 ml teplé vody, čerstvě namletý pepř, sůl

Postup: Maso a sádlo nakrájíme na malé kostky, cibuli nakrájíme nahrubo, oloupaný česnek zase na jemné plátky, vše promícháme v pekáčku a dáme péct do předehřáté trouby na 120 °C. Asi tak po hodině osolíme, opepříme, zalijeme pivem, přidáme také teplou vodu a pečeme dalších 5–6 hodin, maso se musí rozpadat.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...