Podzimní houbovka s dýní

Suroviny:  600 g dýně  400 g kořenové zeleniny  200 g brambor  2 cibule  2 lžíce olivového oleje  1,5 l zeleninového vývaru  400 g houbové směsi  muškátový oříšek strouhaný  sůl a pepř na dochucení  bageta k podávání Postup: Dýni, zeleninu a brambory očistíme, oloupeme a nakrájíme na kousky, cibuli na kostičky.

V hrnci rozehřejeme většinu oleje a osmažíme na něm nejprve cibuli, pak ostatní zeleninu a dýni. Zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a 20 minut povaříme. Zbylý olej rozehřejeme v pánvi, osmažíme a krátce na něm poduste houby.

Vyjmeme a opečeme plátky veky. Hotovou polévku rozmixujeme a podáváme s houbami a křupavým pečivem.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...